jueves, 15 de diciembre de 2011

Rihanna arrasa molt provocativa el Palau Sant Jordi


L’artista caribenya va esgotar les entrades pel seu concert d’ahir nit a Barcelona. El Palau Sant Jordi es va omplir amb més de 18.000 joves i adolescents, alguns d’ells acompanyats dels seus pares. La reina de Barbados va cantar molts temes com “Only Girl in the World”, “ What’s my name”, “Umbrella”, “Love the way you lie” o “Man Down” que va fer tremolar la pista. Rihanna ha estat un cop més a l’altura de les dives del pop; Beyoncé, Shakira i Britney Spears. En aquesta última gira “Loud” l’espectacle sexual i provocatiu és la seva dosis més important a l’escenari.
                     http://www.youtube.com/watch?v=IRdhMTH-2b8


Moments previs al concert, el Dj i productor Calvin Harris ha preparat l’ambient mentre punxava eurodance. El públic li ha agraït la seva intervenció amb onades gegants.





Un moment inoblidable de la nit ha estat quan Rihanna va triar a un noi del públic i el va pujar a l’escenari. El va estirar a una plataforma hidràulica i ella se li va posar a sobre ballant amb molt d’erotisme. Moments després l’escenari es va enfonsar i ells dos quedaren sota terra, amb la intriga del públic.



Rihanna ballant a sobre d'un dels seus fans


La cantant d R & B ha canviat de vestimenta nombrosos cops. Entre els seus models més destacats hi ha hagut el seu bikini caribeny de colors vius, els seus botins de colors cridaners, les mitges de reixa, body negre de pell amb cadenes i cordes, una vestimenta que recorda a militar, un vestit de gala groc, etc.



L’escenari del Palau Sant Jordi també ha estat molt ben preparat. Quatre pantalles rodones feien de focus gegants i de suport per mostrar els seus videoclips, mentre que al seu darrera donaven llums de colors nou pantalles gegants i columnes de fum.





L’artista de 23 anys ha ballat amb vuit ballarins de la seva gira, passant per una cinta transportadora en alguns moments, pujant i baixant escales corrents per aproximar-se al públic, etc.






Alguns dels moments impactants també ha estat quan Rihanna ha aparegut pilotant un gran canyó rosa o quan s’ha dirigit al públic tocant la bateria des de una plataforma volant. L’artista s’ha mostra molt agraïda amb la ciutat condal. Moltes vegades cridava: “- Barcelona! Are You Ready?!”. Rihanna va llençar al públic els pals de la bateria i unes ulleres Ray Ban que portava.






L’artista ha tingut temps de fer una versió de “Darling Nikki” de “Prince”, al seu estil i fins i tot la versió de “Maria” del grup “Blondie”.



El tema final “We found love” ha creat molta eufòria entre els assistents. Sens dubte aquesta cançó del seu últim disc “Talk that talk” és i seguirà sent un gran èxit durant molt de temps.


L’artista que seguirà la gira per la resta de continents s’haurà d’organitzar molt bé si vol seguir produint un disc per any. Sabem que Rihanna es mantindrà amunt dels escenaris però, seguirà al top de les llistes del cor?




No hay comentarios:

Publicar un comentario