jueves, 29 de diciembre de 2011

Parc de Nadal per infants i pessebres a La Garriga

El Nadal també arriba a La Garriga i es celebra de la millor manera, fent activitats pels més petits. Durant aquesta setmana els infants podran gaudir d’inflables gratuïts a la Plaça de Can Dachs, activitats d’aventura com la caiguda en tirolina i l’escalada a la Plaça de l’Església, etc.

escalada per infants al centre de La Garriga


tirolina per a nens i joves al costat del campanar



Els comerços garriguencs també decoren els seus aparadors amb productes nadalencs, alguns fins i tot amb pessebres. Si passegeu pel Barri de d’Alt i entreu al garatge dels taxis veureu un pessebre gegant tradicional, que tot i ser artesanal, cada any mostra novetats.

pessebre del Barri de d'alt


Altres botigues de l’ASIC són les encarregades de donar als seus clients els tiquets del Parc Infantil de Nadal, perquè els nens s’ho passin d’allò més bé als inflables. Durant aquests dies també es donaran tiquets sorpresa; amb vals de descomptes i obsequis de les botigues de La Garriga. L’objectiu d’aquesta iniciativa dels comerços és donar-se a conèixer i  incentivar al consum com a mesura anti- crisi.

imatge del comerç al pessebre



Com a novetat aquest any trobem una llar d’infants gratuïta durant les vacances de Nadal. Es compta amb el suport d’educadores infantils voluntàries per exercir aquesta tasca. El lloc assignat és la Sala d’Exposicions Andreu Dameson, de la Plaça de Can Dachs i de moment té molt d’èxit. A la Garriga hi ha molts pares que també treballen a les vacances i tenen un respir amb aquesta iniciativa.

inflables al costat de la nova llar d'infants



Des de l’Escola d’Art també s’organitzen tallers d’infants per dinamitzar l’ambient nadalenc de La Garriga. Des del 10 de desembre, més de 250 nens van participar al taller per construir els seus caga tió personalitzats. Ara està previst que pels dies 3 i 4 de gener, l’Escola d’Art dugui a terme el Taller de Fanalets. Així, el dia de la cavalcada  els infants rebran amb molta llum i il·lusió als Reis Mags.


Reis Mags del pessebre del Barri de d'alt




Per a més informació podeu consultar les webs:


No hay comentarios:

Publicar un comentario