lunes, 26 de diciembre de 2011

Pastorets a La Garriga i Marata


L’Associació fem pastorets de La Garriga, que compta ja amb dues-centes persones, posa en escena aquesta obra de teatre popular. Com cada any els pastorets del poble són especials per voler destacar la seva diferència respecte les altres representacions. Aquest any a la Garriga els pastorets tindran més música que mai gràcies a l’ajut de la Coral Aliança. Sota la direcció de Joan Monells, Albert Vilar, Xavier Gotanegra i Jordina Font s’apostarà per fer gaudir el públic. Els Pastorets tindrà un cop més la barreja explosiva de la sorpresa i la tradició. La podreu viure també el proper dissabte 7 de gener, diumenge 8 i el 14 de gener, a les 18h, al Teatre de La Garriga- el Patronat.

Per a més informació podeu visitar les webs:



Celebrant els 50 anys de l’obertura del Centre Cultural de Marata s’ha celebrat un cop més l’obra teatral dels Pastorets. Aquesta representació tradicional compta amb molts elements de la terra com per exemple: la posada en escena d’un ase real, la música en directe d’artistes del poble, el himne a Marata,  balls típics del poble, etc.


                                                
                                                l'ase dins l'obra de teatre Els Pastorets





                                         Dansa típica de Marata anomenada l'Espolsada



L’obra compta amb el suport del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès. Però, sobre tot és duta a terme per la gent del seu poble que any rere any adopta cadascun dels seus personatges tradicionals.


          
                    Escena I dels Pastorets. L'avia explica la història als minyons del poble


L’obra es podrà veure gratuïtament el proper 7 i 8 de gener a les 19h.
Aprofiteu!!




                                                    cançó típica del poble de Marata



Si voleu conèixer aquest petit municipi:


No hay comentarios:

Publicar un comentario