viernes, 25 de noviembre de 2011

SECOND baixa de l’escenari, canta i balla amb el públic!

SECOND, el grup líder de música indie de Múrcia, fa bellugar i cantar al públic com ningú ho sap fer. El grup s’implica tant a les seves actuacions que l’ interacció amb el públic és màxima i opten per cantar i compartir les seves cançons amb tothom. El passat 12 de novembre ja ens van sorprendre amb l’entrega de Premis Pop-Eye del Gran Teatre de Càceres. Allà van ser guardonats amb 2 Premis de la Música i la Creació Independent; com a Millor Artista Nacional i Millor Videoclip “Muérdeme”. Però, nits com la d’ahir són les que et fan pensar que en el món de la música res està perdut.

                          Second tocant a la Sala Music Hall, de Barcelona


Aquesta setmana trenquen amb la seva Gira Autodestructiva 2011 a Barcelona i Tarragona. Al concert d’ahir nit a la Sala Music Hall de Barcelona van tocar cançons del seu últim àlbum “Demasiado Soñadores”, tret  a l’abril d’aquest any. Però, també van recordar altres temes dels seus quatre àlbums anteriors. Un moment àlgid de la nit va ser quan van tocar “El Rincón Exquisito” o “Rodamos”, cançons que els ha portat al èxit.

                         El públic saltant i cantant "Rodamos" de Second http://www.youtube.com/watch?v=qeMjSZnxWfg&feature=related

El grup de cinc murcians composat per: Sean Frutos (veu), Jorge Guirao (guitarra), Javi Vox (guitarra i teclat), Fran Guirao (bateria) i Nando Robles (baix) es van donar a conèixer amb el triomf de la final europea: Global Battle of The Bands Awards, on participaven bandes d’arreu del món. Des de llavors no han parat ni un sol instant a diferents escenaris del panorama nacional i internacional. SECOND van ser teloners de Miguel Bosé i Depeche Mode, entre altres. Ara presenten amb força el seu nou single “Muérdeme” i seguiran la seva apassionant  gira.

Second tocant "Psicopático" un nou tema del seu últim àlbum "Demasiado Soñadores"



Acústic de Gorge Girao i Nando Robles



Si voleu conèixer a un grup emergent inoblidable teniu una cita imprescindible aquesta nit a les 23h a la Sala Zero de Tarragona. Puja’t al barco de la millor música!


Sean Frutos moments previs a baixar de l'escenari per entregar-se al públic



Second tocant "Tu alrededor" última cançó del disc "Demasiado Soñadores"




No oblidis fer una ullada a les seves webs i vídeos:



I estar atent/a als seus àlbums, samarretes, agulles i la resta de merchandising !






No hay comentarios:

Publicar un comentario