viernes, 18 de noviembre de 2011

Ràdio Silenci sense interferències

Avui és un dia molt especial per a l’emissora del nostre poble. Ràdio Silenci inicia una nova etapa perquè sonarà sense la senyal “interferidora” de Grama  Ràdio, després de 3 anys de lluita. La Ràdio que s’escolta a la Garriga, va denunciar el seu estat al 2008, es va visitar el Ministeri t’Industria i Comunicació, es va fer pressió a ComRadio i al director de comunicació de la Generalitat, es van escriure cartes  al Síndic de greuges, es van recollir signatures, es van fer centenars de trucades, etc, etc. I per fi, dilluns tancarà l’emissora gestionada per Justo Molinero, que emetia des de la Torre de Collserola amb gran potencia generava interferència a moltes emissores municipals.


Mila Martínez al programa "Música a la Carta"


Gràcies a la feina feta per l’emissora, el suport de l’Ajuntament de La Garriga i l’Associació Amics de Ràdio Silenci s’ha fet justícia i s’ha alliberat la nostra emissora de les interferències de l’emissor de Santa Coloma de Gramenet.
Dimarts arribarà doncs, el dia on es podrà gaudir de la nostra gran emissora amb plenitud i mostrar el talent de cadascun dels nostres programes. Per fi es podran escoltar els 24 programes des de qualsevol indret. Us hi esperem a www.radiosilenci.com, per TDT, facebook i a la 107.4fm!!!
Sergi Villalba i Georgina Bravo, col.laboradors de Ràdio Silenci 


"Música a la Carta" us dóna la benvinguda a la nova etapa de la 107.4 fm



Per a més informació podeu consultar les següents webs:

No hay comentarios:

Publicar un comentario