martes, 8 de octubre de 2013

Concert d'Elliot Murphy a La Garriga!


Dissabte, 12 d’octubre, es celebrarà el gran concert del mític rocker Elliot Murphy i la seva banda Normandy All Stars. L’acte tindrà lloc a partir de les 21h al Teatre de La Garriga El Patronat.
Elliot Murphy (Nova York, 1949) és un compositor i cantautor de rock, novel·lista, productor i periodista que viu a París. Procedent d’una família dedicada al món de l’espectacle, va iniciar la seva trajectòria musical a Nova York i, més tard, va viatjar arreu d’Europa amb les seves cançons. A Roma va exercir d’actor d’una pel·lícula homònima de Federico Fellini.
Des del seu debut “Aquashow” (1973), mostra un estil culte i apassionat que l’ha fet un artista incansable. Amb més de 40 anys de carrera i 34 àlbums publicats, Elliot Murphy ens vol mostrar com la literatura és la seva religió però el rock and roll és la seva addicció.


                                             Elliot Murphy// Autoria: Pierre Lecomte


Ha plogut força des que als seus 13 anys va formar el seu primer grup “The Rapscallions”, interpretava cançons de Bob Dylan i cantava sobre el clima de tensió que agitava EUA, a finals dels anys seixanta. El seu èxit va arribar al 1977 amb “Just a story from America”, àlbum grabat a Londres, amb un grup que el composava entre altres: Phill Collins (Genesis) i Mick Tylor (Rolling Stones). Inspirat  en la celebració (crítica) del somni americà, va mostrar la duresa de la realitat americana en plena celebració del bicentenari de la Declaració de la Independència (1976). Fets com aquest han fet que es consideri a Elliot Murphy com un dels més sincers cantautors de rock’n’roll.
El novaiorquès és admirat per altres artistes com Lou Reed, Tom Petty i Elvis Costello i ha comptat amb la col·laboració de Bruce Springsteen en el seu disc “Selling The Gold”, en el tema “Everithing I Do”. Elliot Murphy fa centenars de concerts a l’any arreu d’Europa, sempre acompanyat del guitarrista Olivier Durand. Aquest cop presentarà el seu últim disc “I takes a worried man” i el lloc escollit és el nostre poble, no deixeu escapar l’oportunitat de veure en directe a un dels millors rockers del món!

No hay comentarios:

Publicar un comentario